Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosmarinkyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Härligt god kyckling

Ingredienser

Instruktioner

Dela kycklingen i mindre bitar och ta ev bort skinnet. Blanda mjöl, salt, peppar och rosmarin på en tallrik. Vispa äggvitorna skummiga Doppa kycklingbitarna i äggvitan och rulla dom sedan i mjölblandningen. Smällt matfettet i en stekpanna och bryn ngr kycklingbitar i taget tills de fått fin färg. Lägg på ett lock och låt kycklingen eftersteka på svag värme ca 20 min eller tills den är genomstekt Lägg upp kycklingbitarna på ett serveringsfat. Strö ec över lite extra rosmarin och servera med tex en potatisgratäng

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.