Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosmarinkyckling med citronsmör

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 3 timmar 30 minuter
Skriv ut

Fyll halverade bifftomater med tärnad fetaost och låt dem ligga med på grillen när du tillagar denna härliga kyckling. Pressad potatis smaksatt med olivolja och flingsalt är gott till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till marinaden och lägg i kycklingfiléerna. Låt marinera ca 3 timmar.
  2. Citronsmör: Rör samman ingredienserna och forma till en rulle. Svep in i plastfolie eller smörpapper. Låt ligga kallt tills det är dags att skiva upp och servera.
  3. Grilla filéerna ca 20 minuter. Kontrollera att kycklingen är genomstekt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.