Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosmarinkyckling med rosmarinpotatis

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Gott och enkelt! Bra som bjudrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kycklingdelarna i en ugnsäker form. Skala potatisen och lägg i den tillsammans med kycklingen.
  2. Häll på olivolja och krydda med rosmarinen.
  3. Ställ formen mitt i ugnen på 200 grader och tillaga i ca 50 minuter alternativt tills kycklingen är klar.
  4. Gör tzatsikin under tiden som kycklingen är i ugnen.
  5. Riv gurkan grovt, krama ur rivet. Salta gurkrivet och rör om. Tillsätt gräddfil till gurkrivet, pressa i vitlöken och peppra med svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.