Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosmarinmarinerad fläskfilé

 
Skriv ut

Till festen!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 gr. Putsa fileerna fria från hinnor och fett.Bryn dem runt om i smör och lägg över dem i en ugnsfast form.Stek i ugn tills innertemp är 70gr. ca 30-40 min. Koka upp allt i marinad 1.Låt kallna medans fileerna är i ugnen. Lägg i fileerna varma i den kalla marinaden.Låt stå kallt i ca 12 timmar. Blanda samman allt till marinad 2. Skiva upp köttet tunnt och lägg det på ett fat. Häll marinad 2 över ett par timmar innan servering

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.