Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosmarinmarinerade lammkotletter på potatiskompott

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ett enkelt och gott recept som verkligen lyfter fram råvarorna! Klassiska italienska smaker av lamm, rosmarin och god olivolja.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kotletterna i dubbla fryspåsar. Vispa samman marinaden och häll den över köttet. Se till att det täcker kotletterna runt om. Ställ i kyl 2 timmar.
  2. Potatiskompott: Koka potatisen mjuk i saltat vatten. Rör ihop olivolja och honung. Blanda samman med tomater, kapris, kaprisbär, salladslök och vänd ner i potatisen. Lägg på lock och ställ åt sidan.
  3. Låt kotletterna rinna av innan de steks 2-3 minuter per sida i het panna. Salta och servera kotletterna på potatiskompotten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.