Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosmarinrostad potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott till chèvre eller grillat kött tillsammans med en kall sås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°. Skölj och skrubba potatisen och morötterna, dela på mitten. Lägg över i en ugnsform. Skala och klyfta löken. Finhacka rosmarinen och skiva vitlöken tunt.
  2. Blanda ner lök, rosmarin och vitlök bland potatisen och morötterna. Ringla över olivoljan, salta och peppra. Rosta i ugnen i ca 20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.