Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosmarinsås

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En härligt gräddig rosmarinsås, serveras till varm chokladkaka

Ingredienser

Instruktioner

Hetta upp rosmarinkvistar, vaniljstång, grädde och mjölk i en kastrull tills det nästan kokar. Dra kastrullen från värmen och låt stå och dra i 30 minuter. Vispa äggulor och socker vitt och pösigt. Hetta upp gräddsåsen och ta bort vaniljstång och rosmarinkvistar och sila ner den i äggsmeten och vispa kraftigt. Ställ skålen över en kastrull sjudande vatten och rör tills såsen är tjock. Servera till en varm chokladkaka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.