Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosmarinskorpor med citron

 
  • Serverar: 20-25 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

I orginalreceptet serveras detta som tillbehör till citrus- och vaniljmarinerade bär med turkisk yoghurt men dom är jättegoda bara som dom är.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 180 grader. Vispa smör, socker och sirap mjukt. Tillsätt resterande ingredienser och blanda väl. Rulla till två längder och lägg på plåt. Platta till lite och grädda 15 minuter. Skär i diagonala snittar när skorporna ännu är mjuka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.