Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostad champinjonsoppa med klämd salamitoast

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Soppa är alltid rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Skär champinjonerna i mindre bitar och finhacka vitlöken. Hacka sedan löken grovt. Lägg champinjoner, lök och vitlök i en ugnssäker form. Vänd dem i olja och rosta i ugnen tills de har mjuknat, cirka 20 minuter.
  3. Koka upp buljongen. Tillsätt sherry och crème fraiche.
  4. Lägg i champinjonerna och vitlöken. Smaksätt med salt och peppar.
  5. Bred brödskivorna med philadelphiaost. Fördela salami och basilika på skivorna och lägg ihop dem två och två. Rosta dem i ett smörgås- eller våffeljärn.
  6. Servera soppan med salamitoast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.