Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostad kanelmusli

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En mycket god musli att stö på fil eller youghurt, doftar underbart i hela huset när man gör den.

Ingredienser

Instruktioner

Tag skålblandningen och häll över grynblandningen. Bred ut i långpanna. Rosta i 200 grader, i ca 20 minuter, rör om några gånger. Låt svalna. Strö över kanel. Smaksätt med t ex russin, torkade ituklippta aprikoser, nötter m.m. Förvara i burk med lock.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Cekt 3 september 2009

    Underbar, speciellt med torkad frukt som ananas och mango.

  • kockenven 1 april 2011

    Supergod!! Jag tog både kanel och kardemumma och det blev super, man kan också ta pumpafrön i muslin!! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.