Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostad paprikasoppa med olivtopping

 
Skriv ut

Soppa som kräver lite fixande - men så gott det blir!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225° och grill.
  2. Bryt brödet i smulor. Lägg smulorna på en plåt med bakplåtspapper, och rosta tills brödet börjar få färg.
  3. Mixa paprikor och lägg i en kastrull och späd med buljong. Häll i crème fraiche och låt puttra i ca 10 min. Smaka av med lite citronsaft samt salt och peppar.
  4. Topping: Fräs vitlöken i smör och blanda den med bröd, citronskal, grovt hackade oliver och persilja till en topping.
  5. Servera paprikasoppan i skålar och strö över toppingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.