Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostad potatis med fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mmmm grekiskt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala rotfrukterna. Dela potatisen i klyftor och palsternackorna och persiljerötterna i stavar. Lägg rotfrukterna i en form och olja in dem noggrant. Salta och peppra. Ställ in i ugnen på 225 grader i cirka 30 min.
  2. Ta ut formen och tillsätt oliverna. Ställ tillbaka formen i ugnen och låt stå där tills rotfrukterna är gyllenbruna och mjuka.
  3. Smula fetaosten och vänd ner den och rosmarinen i rotfrukterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.