Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostad potatis med majo och parmesan

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En ny potatisfavorit?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Lägg potatisarna med skal på en plåt. Rör ihop olivolja, vitlök, salt och peppar. Häll vitlöksoljan över potatisen och blanda runt. Rosta mitt i ugnen ca 20 minuter eller tills den är mjuk.
  3. Mosa potatisarna lätt med en gaffel. Fördela majonnäs på potatisarna. Strö över persilja och parmesan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.