Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostad potatis med rosmarin och chili

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är goda knölar... Servera som tillbehör till grillat eller på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

Ugn 200 grader. Tvätta och borsta potatisen. Det skall vara ganska små potatisar. Lägg dem i en skål tillsammans med färsk rosmarin, delad röda chilifrukter, och vitlöksklyftorna. Skala av det gula på citronen med potatisskalare. Lägg i skålen tillsammans med flingsalt, olivolja och generöst med svartpeppar. Rör om så att allt blandas. Häll ut i en långpanna och stek i ugnen i 50–60 minuter tills potatisen är mjuk inuti. Rör om någon gång under tiden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.