Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostad pumpasoppa med vitlök och gul lök

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Denna sagolika soppa njuter vi varje säsong till! Ur "Om jag var din hemmafru". Frysbar.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Baka hel pumpa och hel lök cirka 50 minuter på plåt och vitlök cirka 20 minuter. Klyv, kärna ut och gröp ur pumpan med sked. Kläm ut lök och vitlök. Mixa pumpa, lök, vitlök, citronskal, vispgrädde och honung till en tjock pure. Koka upp fond och vatten. Rör ner i pumpapuren och smaka av med pressad citron, flingsalt och svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.