Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostade chili och cashewnötter

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Gott, sött och hett tilltugg till drinken...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150°.
  2. Lägg nötterna på en plåt. Ringla över honungen och strö över sockret och kryddorna. Stänk över lite vatten så att de inte klibbar ihop.
  3. Rosta nötterna i mitten av ugnen i ca 20 minuter, tills de har fått lite färg. Rör om då och då.
  4. Låt svalna lite på plåten innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.