Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostade pekannötter med tranbär

 
Skriv ut

Rostade nötter och torkade bär är verkligen gott i fil eller naturell yoghurt till frukost. Pekannötter är extra lyxiga och goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta pekannötterna runt om i smör- & rapsolja i en panna tills de har fått lite färg.
  2. Ringla över honung och låt det puttra ihop i 1-2 min.
  3. Häll ut på ett bakplåtspapper och låt kallna. Blanda med tranbär.
  4. GI-inspirerat recept (medel)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.