Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostade saltmandlar

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Smaskigt drinktilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skåla och skala mandeln.
  3. Rör samman alltihop och bred ut på en bakpappersklädd plåt.
  4. Ställ på mellersta falsen. Passa noga, de skall vara gyllenbruna.
  5. Låt svalna.
  6. Servera som drinktilltugg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.