Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostade tomater med rucola och parmesan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Detta är ett oprövat recept, men det låter väldigt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela tomaterna på längden, lägg dem på en plåt och pensla med olivolja.
  2. Skala och skiva vitlökarna tunt. Lägg en skiva på varje tomathalva. Strö över kryddorna. Rosta tomaterna i ugnen i ca 90 minuter.
  3. Toppa med hyvlad parmesan, rucola och lite olivolja vid serveringen.
  4. Ugn 90 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kasamark 27 juli 2008

    nytt och gott till grillat men jag torkade tometerna minst en timme extra

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.