Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostas med Potatis & Fänkålspure

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt men supergott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på potatis, vitlök och fänkål (kokas klart att mosa.) Krydda rostasbiten med salt & peppar Stek rostasbiten på het värme i olja och smör 2-3 minuter på ena sida, vänd på köttet och minska värmen. Stek köttet så att rosa köttsaft tränger igenom första stekytan. Ta bort köttet från pannan och låt vila. (10 min) Värm yogurt och smör. Mosa potatis, vitlök och fänkål häll på den värma yogurten och smöret. Rör ut till en slät puré. Smaksätt med persilja, salt & peppar.
  2. Servera gärna med rödvinsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.