Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostbiff i marinad

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Perfekt buffémat Gluten och laktosfritt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Beställ en fin stek i köttdisken och be att få den i nät. salta och peppra runt om och stick in en termometer i mitten. Stek i 125º i ca: 1½ timma tills en innertemperatur visar 60º. Rulla in i folie och låt kallna.
  2. Blanda marinaden och låt den stå och mogna medans köttet steks. Skiva den kalla steken tunt och häll över marinaden. Garnera med kvisttomater

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.