Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostbiff med bulgursallad och pepparrotscrème

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Färdig färskost smaksatt med pepparrot och rosastekt rostbiff är smarta genvägar till en supersnabb middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulguren enligt anvisning på paketet. Låt svalna något.
  2. Skala och strimla löken fint. Kärna ur och skär äpplet i tunna klyftor.
  3. Blanda bulgur, lök, äpple och babyspenat med olivolja och vinäger. Smaka av med salt och peppar. Rör ut pepparrotsfärskosten med lite mjölk till en krämliknande konsistens.
  4. Servera salladen med skivad rostbiff, pepparrotskrämen och gärna en bit baguette till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.