- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En väldigt smakrik och mycket god rätt.
Instruktioner
- BBQ-sås: Skala och riv vitlöken. Blanda alla ingredienser till såsen i en kastrull. Koka sakta ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Rispanna: Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Låt majsen rinna av ordentligt. Skala och hacka löken. Stek majsen i olivoljan i en het stekpanna tills den börjar få färg. Blanda ner löken och rosta tills den är mjuk.
Dela, kärna ur och gröp ur avokadon. Skär avokadoköttet i tärningar. Blanda det kokta riset med majsfräset, avokado och spenat.
- Rostbiff: Stek rostbiffen i oljan i en stekpanna och krydda med salt och peppar.
- Till servering: Servera rispannan med rostbiffen, BBQ-såsen och limeklyftor.
Publicerat den
24 januari 2016
Liknande recept
Skriv kommentar