Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostbiff med rostad rispanna

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En väldigt smakrik och mycket god rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. BBQ-sås: Skala och riv vitlöken. Blanda alla ingredienser till såsen i en kastrull. Koka sakta ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  2. Rispanna: Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Låt majsen rinna av ordentligt. Skala och hacka löken. Stek majsen i olivoljan i en het stekpanna tills den börjar få färg. Blanda ner löken och rosta tills den är mjuk. Dela, kärna ur och gröp ur avokadon. Skär avokadoköttet i tärningar. Blanda det kokta riset med majsfräset, avokado och spenat.
  3. Rostbiff: Stek rostbiffen i oljan i en stekpanna och krydda med salt och peppar.
  4. Till servering: Servera rispannan med rostbiffen, BBQ-såsen och limeklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.