Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostbiff på älg 4 pers

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att bryna älgbiffen insmord i majsolja i verkligen het och torr panna , krydda med salt och svartpeppar och stek färdigt i ugn i 125 °c tills innertemp på 57-59 grader.
  2. Låt svalna av och börja med såsen rosta vitlökarna i resten av majsoljan tills dom blir riktigt gyllenbruna.
  3. Blanda övriga ingredienser till såsen och hacka i vitlökarna sist. Skiva nu rostbiffen på maskin helst och lägg upp på ett fat slå över såsen/marianden och servera med sallad till.
  4. Man behöver ingen dressing ty såsen är smakrik

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.