Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostbiff szechuan med ljummen sallad och basmatiris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En smakrik upplevelse.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa eventuellt köttet. Skär sedan köttet längs med fibrerna i två bitar. Sätt en stektermometer i ena biten från kortsidan - termometerns spets skall vara mitt i köttet. Koka upp ingredienserna till koklagen. Lägg i köttet som ska täckas helt av lagen, och låt sjuda tills det har en innertemperatur på 60ºC, det tar ungefär 30 minuter. Ta upp köttet, ta ur termometern, täck med aluminiumfolie och låt vila i 10 minuter. Spara kokspadet. Blanda ingredienserna till vinägretten. Ansa och skär blekselleri och purjolök i tunna skivor. Skär isbergssalladen i 8 klyftor med roten kvar. Koka upp spadet från köttkoket. Doppa salladsingredienserna hastigt i spadet. Skär köttet i tunna skivor.
  2. Servera med ljummen sallad, vinägrett och basmatiris. Garnera med jordnötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.