Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostbiffssallad med aprikos och solrosfrö.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En sallad som är både matig och fräsch. Perfekt att ta med sig ut på picknicken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Skölj den blandade salladen och lägg i en salladsskål. Skölj och skala morötterna och strimla. Skölj aprikoserna, avlägsna kärnorna och strimla. Lägg i skålen tillsammans med klippt gräslök, dragon och solrosfrön.
  2. 2. Skala och hacka rödlöken och blanda med olivoljan och vinägern. Salta och peppra, häll i salladen och blanda runt.
  3. 3. Blanda kesellan med timjan, körvel och senap och krydda med salt och peppar.
  4. 4. Lägg salladen på tallriken. Lägg på rostbiffen. Skeda på kesellablandningen. Servera med ett gott mörkt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.