Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostbiffsstrutar med grönsaksfyllning

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fyll gärna rostbiffsstrutarna med mimosasallad i stället eller byt ut rostbiffen mot varmrökt skinka.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skär moroten i runna skivor. Skala och strimla rotsellerin. Koka grönsakerna i lättsaltat vatten tills de är nästan mjuka, ca 15 minuter. Häll av vattnet och låt kallna. Skala och kärna ur äpplena och skär dom i små tärningar. Blanda samman ingredienserna till fyllningen. Fördela fyllningen på rostbiffsskivorna och rulla ihop till strutar. Lägg dem på strimlad isbergssallad på ett serveringsfat och garnera med paprikaringar och persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.