Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostbiffswrap med ruccola och potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tips! Packa till utflykt eller servera direkt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop vinäger, honung och olja till en dressing i en stor bunke. Salta och peppra.
  2. Lägg potatis, sockerärtor och purjolök i dressingen och rör om. Lägg i ruccola sist (annars mjuknar den) och fördela sedan grönsakerna på brödet.
  3. Lägg på rostbiff och rulla ihop till en rulle. Vira folie eller smörgåspapper runtom så håller den ihop.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.