Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfrukts- och chèvregratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

God rotfruktsgratäng med chèvrost. Passar utmärkt till lammstek eller lammkotletter men även som vegatarisk rätt.

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatis och rotfrukter och skiva dem tunt. Blanda allt utom den rivna osten i en stor bunke. Hit kan du förbereda. Sätt ugnen på 225º Häll över blandningen i en smord ugnsform och strö över den rivna osten. Gratinera mitt i ugnen tills rotfrukterna är mjuka och gratängen fått fin färg, 45-50 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • frrreakshow 1 februari 2012

    Såvida man inte har egna getter så är det ju inte en överdrivet billig rätt...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.