Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktschips

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ett smalt och nyttigt snacks som man enkelt lagar själv i ugnen...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°. Skala morot och palsternacka. Fortsätt skala med potatisskalaren till långa skivor. Man kan också skära i tunna, runda skivor med kniv.
  2. Lägg ut skivorna på ett bakplåtspapper på en plåt. Stek i mitten av ugnen tills de börjar få färg ca 30 minuter. Stäng av ugnen och öppna luckan på glänt. Låt dem stå kvar och torka ca 15 minuter.
  3. Spreja eller droppa över olja och strö över salt. Blanda om. Lägg upp i en skål.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.