- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Rispapper fyllda med rostade rotfrukter, curry, tandoori och chili.
Instruktioner
- Börja med att sätta på ugnen på 200 grader. Skala och skär upp jordärtskockorna, potatisen och sötpotatisen och lägg upp allting på två ugnsplåtar. Rosta sedan i ugnen i ca 30-40 minuter.
- Sedan är det bara att hälla över rotfrukterna i en bunke, mixa till en puré tillsammans med kokosmjölk och mycket kryddor. Värm sedan upp vatten i en stor kastrull, doppa rispappret tills det blivit mjukt och lägg sedan upp det på en kökshanduk, klicka i en stor sked rotfrukspuré och vik ihop pappret. Gör samma med alla 8 rispapper, toppa sedan med sesamfrön och ställ in plåten på grill, 200 grader i cirka 10 minuter tills rispappret fått en lite krispig yta.
- Medan rotfrukterna rostade i ugnen passade jag på att steka upp kycklinglårfiléerna och slänga ihop en sallad.
Publicerat den
18 januari 2016
Liknande recept
Skriv kommentar