Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktsgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Den som inte vill äta vegetariskt kan steka bacon till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatis, morötter och kålrot. Strimla i matberedaren. Hacka löken. Smörj en eldfast form med smöret. Varva rotfrukterna med löken och salta peppra mellan varven. Smält buljongtärningen i 1 1/2 dl vatten. Häll över och täck formen med aluminiumfolie och gratinera i 225 grader i 45 min. Ta av folien och strö över osten. Låt stå i ytterligare 15 min.
  2. Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.