Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktsgratäng med chevrè

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. skala och skiva potatis,morötter och selleri tunt, gärna med hjälp av matberedareens skärskiva. Koka upp mjölk och grädde i en gryta, hels plastbelagd. Tillsätt salt och peppar. Lägg i rotfrukterna och låt koka på svag värme ca 20 min under lock. Häll upp rotfrukter och grädd- mjölk i en en ungssäker form. Smula över chevrèn. Gratinera i 225’ , ca 15 min tills rotfrukterna är helt Mjuka och osten fätt fin färg.
  2. Jag blandade allt i en form, med lite ost och smör, istället för att förkoka rotfrukterna. Gratinera i 200’ ca 1 timme
  3. Lycka till !!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.