Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktsgryta med lax och fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera gärna med varma vitlöksbröd

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och tärna rotselleri, kålrot, palsternacka, morot och kålrabbi. Finhacka tomat.
  2. Hetta upp olivolja i en tjockbottnad kastrull och lägg i rotsaker. Fräs någon minut. Slå på vatten, grönsaksfond och tamarisoja. Lägg i tomat. Låt småputtra 10 minuter.
  3. Skär laxen i bitar. Tärna fetaost. Grovhacka basilika. Lägg i laxen i grytan. Småputtra ytterligare 5 minuter.
  4. Lägg i fetaost och basilika innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.