Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktsgryta med linser

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Antingen som ensamrätt eller som tillbehör till kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatis, morötter och rotselleri. Skär potatis och morötter i bitar och rotsellerin i strimlor.
  2. Skölj och skiva purjolöken och fräs i olja tillsammans med tikka masala. Tillsätt rotsakerna, krossade tomater och vatten och koka i 10 minuter.
  3. Rör ner kokosmjölk och linser och koka i 10 minuter. Smaka av med citronsaft och salt. Servera med bröd, gärna naanbröd (indiskt bröd).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.