Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktsgryta med timjan

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Passar bra när det är kallt ute.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala rotfrukterna. Skär dem i sockerbitsstora bitar. Skär rotfrukten i tärningar. Skölj purjolöken och skär den i bitar.
  2. Lägg allt utom purjolöken i en gryta. Tillsätt timjan och buljong. Koka upp. Koka rotsakerna ca i 15 min och lägg i purjolöken. Koka tills rotsakerna är mjuka, ytterligare 5-10 min.
  3. Strö rikligt med hackad persilja över den färdiga grytan. Ett grovt eller vitt bröd är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.