Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktspuré

 
Skriv ut

Lämpligt från 4 månader.

Ingredienser

Instruktioner

Skala morötterna, palsternackan och potatisarna. Skär i mindre bitar, lägg i kastrull och häll på vatten så det precis täcker rotfrukterna. Koka tills bitarna känns mjuka, 10 – 15 minuter. Häll av vattnet och mosa rotfrukterna i matberedare, genom trådsil eller purépress. Låt svalna och frys in purén i istärningslådan, utklickad, på bakpappersklädd plåt eller i små muffinsformar. Förvara i fryspåse i frysen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.