Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktspuré med fläsklägg

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Inget vanligt rotmos utan en puré med mer smak! Enkelt när allt kokas i samma kastrull.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och tärna rotfrukterna. Skala vitlöksklyftorna. Lägg fläsklägg, vitlöksklyftor, morötter, jordärtskockor, kålrot, palsternacka, saften från apelsinerna, vatten och lagerblad i en stor kastrull och koka i två timmar tills köttet lossnar från benet. Lyft ur köttet och ta loss det från benet.
  2. Sila av grönsakerna och stöt allt utom lagerbladet till grovt mos. Smaka av med smör, salt och peppar. Tillsätt ev. mer kokspad om moset blir för tjockt.
  3. Fler av mina recept hittar du på min blogg: http://cayennesrecept.blogspot.com/

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pall1 22 september 2015

    Enkelt, lätt mycket gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.