Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktsrakor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Serveras nystekta med lingonsylt och stekt fläsk eller bacon.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och riv rotfrukterna grovt, gärna i matberedaren. Låt raspet rinna av något. Tillsätt salt och eventuell örtkrydda. Hetta upp en stekpanna med matfett. Lägg klickar av raspet i pannan, ca 1/2 dl per rotsaksraka. Platta ut smeten tunt. Stek rotsaksrakorna bruna och frasiga på båda sidor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.