Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktswok

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Oanad smaksensation med tanke på att ingredienserna som ser lite trista ut, testa och utvärdera själv, jag vart mäktigt imponerad. Tips! köp en förpackning grytgrönsaker så har du vad som behövs och får en gul lök över till något annat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj, ansa och strimla purjolöken. Skala och skär morötter, palsternacka, kålrot och selleri i stavar. Hetta upp oljan och smör i en wok eller stor stekpanna. När smöret är brunt lägg först rotfrukterna i och får woka ca 4 minuter under omrörning.
  2. Tillsätt purjolöken och woka ytterligare någon minut. Krydda med honung, salt och peppar. Häll över buljongen och låt puttra ca 2 minuter. Strö över persilja och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.