Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Näringsrik mat

Ingredienser

Instruktioner

Skala Rotsakerna och potatisen. koka upp rikligt med saltat vatten. lägg i Kålrot o morötter, låt koka en kvart, lägg i Potatisen och koka tills den är mjuk. Häll ur vattnet klicka i smöret och rör om med elvisp, smaka av saltet. Servera med Kokt Fläsklägg eller Kött eller Fläskkorv.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Dimage 22 oktober 2008

    Varför anges inte ingredienserna i GRAM, En stor kålrot och 3 - 4 potatisar, hur ska jag veta vad de väger??????? Dimage

  • FridaSofia 25 november 2010

    Jag använde ca 800g kålrot, 550g morot och 300g potatis, det blev jättebra :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.