Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotsaker i ugn med pepparrot

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här är pepparroten blandad med varma, bakade rotsaker som serveras till köttet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt uggnen på 250 grader.
  2. Skala och ansa rotsakerna. Skär dem i stavar och lägg på en plåt och blanda med olja, salt och peppar.
  3. Tillaga rotsakerna mitt i ugnen ca 25 minuter. Blanda ner pepparroten strax före servering.
  4. Tillbehör: Stek lövbiffarna i smör i en hett stekpanna. Salta och peppra.
  5. Servera rotsakerna med lövbiff, äggula och gärna lite extra pepparrot.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.