Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotsaks och grönsaksmix med äpple och vitlök

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Fettsnålt till kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj gronsakerna. Skala och dela morötterna, så de passar att lägga ned i röret på matberedaren. Kör selleri, morötter och zucchini i matberedaren på den grova skivan = man får då tunna skivor.
  2. Sätt på plattan på högsta värme för att bryna. Lägg marfettet i stekpannan, häll i de skurna grön/ rot-sakerna. Kärna ur och skär paprikorna i 1x 2 cm stora bitar. Lägg också i dem i pannan. Vänd om så allt brynes. Sänk värmen till hälften och börja späd med vatten om så behövs.
  3. Skala, pipa ur äpplena, skär dem i tunna skivor och lägg också i äppelbitarna i stekpannan. Låt puttra under lock, men fyll på med vatten, så det inte bränns vid och sänk värmen ytterligare, tills allt är mjukt. Pressa vitlöksklyftorna. Häll över i serveringskärl och dekorera med selleri blad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.