Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotsaksgratäng light-version

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Denna rätt är god och smakrik.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en ugnsfast form med margarinet. Skala potatis, purjo och rotsaker och strimla allt grovt.
  2. Varva allt i formen med örtsalt, basilika och riven ost (spara lite ost till att ha ovanpå formen) mellan varven, avsluta med kryddor. Häll över matlagningsgrädde och lättmjölk. Strö över resten av osten.
  3. Gratinera i ca 50 minuter i 200° tills potatisen känns mjuk.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ennovy 25 juli 2008

    tack för det underbara receptet på Rotfruktsgratängen Den smakade bra efter badet igår. vi åt faktiskt grillspett till och ett glas rött. man har ju semester.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.