Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotsaksgratäng med kassler

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200º.
  2. Tärna eller grovriv grönsakerna och lägg i en smord form.
  3. Krydda med salt och peppar.
  4. Fördela grädde och ost över rotsakerna och grädda i mitten av ugnen i 20-30 minuter.
  5. Servera med kallskuren eller bräckt kassler.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • vonny 13 oktober 2008

    Jättegott med stekta kycklingklubbor till gratängen istället för kassler.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.