Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotsaksgryta med fläskkött

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Luktar ljuvligt...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttet gyllene runt om i lite fett i en stekpanna. Lägg över det i en gryta. Krydda lätt med salt och peppar.
  2. Tärna baconet. Skala lökarna, fräs baconet och löken. Lägg över det i grytan.
  3. Tillsätt lagerblad, enbär och timjan. Späd med buljong och låt allt småputtra under lock ca: 20-30 minuter.
  4. Skala under tiden morötter och palsternacka. Skär dem i slantar. Kärna ur och strimla paprikan. Lägg ner det i grytan tillsammans med katrinplommonen. Låt grytan puttra ytterligare ca: 10 minuter. Smaka av. Bjud på kokt potatis till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.