Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotsakskaka

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

servera med kassler och brytbönor

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader Skala och riv potatisen och rotsakerna grovt. Skala och dela löken, skiva den tunt. Varva potatis, rotsaker och lök med salt, smulad timjan och vitpeppar i en ugnssäker form.Strö över osten. Koka upp vatten och buljongtärning och häll i formen. Grädda i ca 30 min.Rotsakerna skall vara mjuka

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.