Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotsakskaka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Lite nyttigare så här i juletid!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och skala rotgrönsakerna, potatisen och löken. Grovhacka löken och skiva purjolöken. Riv rotgrönsakerna och potatisen grovt. Blanda allt och lägg i en smord bröad ungssäker form. Krydda. Strö över lite ströbröd samt osten. tillsätt vätskan.
  2. Grädda 225 grader i ca 30 min
  3. Fräs champinjoner och strö över den färdiga gratängen samt hackad persilja.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Fin 9 december 2009

    Är denna rotsakskaka god kall?

  • Strumpan 9 december 2009

    Denna bör ätas varm!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.