Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotsakslåda

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tar väl hand om din mage. Inget fett tillsatt

Ingredienser

Instruktioner

Skala och dela Rotsakerna i lika stora delar. Skiva Kasslern i 5mm tjocka skivor. Strimla eller hacka löken. Lägg smörpapper i Ugnspanna, fördela först kassler botten sedan rotsakerna ovanpå, sedan löken , peppra salta och till sist strö på osten. Sätt in plåten i Ugn och slå på ugnen på 225" Ugnsbaka tills rotsakerna känns mjuka ca 45-55 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.