Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotsakspytt med chévre och rödbetor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pytt är så tacksamt och enkelt att göra. Prova denna pytt med oroligt goda smakkombinationer!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala och tärna potatis och rotfrukter. Bryn dem i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Lägg dem på ett ugnssäkert fat och ugnsstek i ca 10 minuter.
  3. Strö över hackad persilja och servera pytten med chévreost och rödbetor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.